مبتکر اندیشان: تولیدکننده و عرضه کننده نهاده های کشاورزی

کاربرد پوست تخم مرغ در تولید باتری

کاربرد پوست تخم مرغ در تولید باتری

روزانه میلیون‌ها تخم‌مرغ استفاده می‌شود که دفع پوسته آن‌ها چالشی برای مصرف‌کنندگان است. برخی از این پوسته‌ها به‌عنوان کود استفاده می شوند.

پژوهش ها نشان داده است که می‌توان از پوسته تخم‌مرغ برای تولید الکترود باتری استفاده کرد. آن‌ها روشی برای تولید الیاف کربنی حاوی پوششی از جنس نانو میله‌های سولفید کبالت ارائه کردند.

محققان دانشگاه موفق به ارائه روشی برای استفاده از پوسته تخم‌مرغ شدند. آن‌ها از این پوسته‌ها به‌عنوان راکتور شیمیایی برای سنتز نانومیله‌های حاوی گوگرد استفاده کردند، نانومیله‌هایی که می‌تواند به‌ عنوان الکترود در باتری‌های لیتیمی مورد استفاده قرار گیرد.

پوسته تخم‌مرغ از دو بخش اصلی تشکیل شده‌است، بخش بیرونی که سخت است و در آن از کربنات کلسیم استفاده شده و بخش درونی که یک غشاء لایه نازک از جنس الیاف پروتئینی است که حاوی کربن و گوگرد است.

معمولاً برای تولید کود، باید این دو بخش از هم جدا شوند که فرآیندی گران قیمت است. در این روش نیازی به این جداسازی نیست.

محلول سدیم هیدروکسید روی پوست خارجی و محلول سولفات کبالت روی پوست داخلی ریخته می‌شود. با تماس این دو محلول، واکنشی میان آن‌ها اتفاق می‌افتد و بلورهای هیدروکسید کبالت ایجاد می‌شود. یون‌های هیدروکسیل از میان پوسته به آرامی عبور می‌کنند و گوگرد با هیدروکسید کبالت واکنش می‌دهد و نانومیله‌های سولفید کبالت تشکیل می‌شود. این ترکیب برای ساخت الکترود در باتری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محصول نهایی الیاف کربنی است که دارای پوششی از جنس نانومیله‌های سولفید کبالت است که به راحتی می‌توان آن را به‌عنوان ماده اولیه تولید الکترود مورد استفاده قرار داد. محققان نشان دادند که این الکترود می‌ تواند ظرفیت پایداری در حدود ۵۴۰ میلی‌آمپر ساعت در هر گرم داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی محصولات

درباره ما

شرکت مبتکر اندیشان صنعت پیشرو در سال 1401 با هدف تولید نهاده های کشاورزی با بکارگیری نیروهای متخصص در این بخش شروع به فعالیت نموده است

مجوز ها