مبتکر اندیشان: تولیدکننده و عرضه کننده نهاده های کشاورزی

اسید بوریک

کشور سازنده: ترکیه 

بسته بندی: کیسه 25 کیلویی

درصد خلوص: 99.9%

توضیحات

بوریک اسید یک هیدرات ضعیف اسیدی و دارای خواص آنتی سپتیک، ضد قارچی و ضد ویروسی است. مکانیسم دقیق عمل اسید بوریک ناشناخته است ولی به طور کلی در درمان عفونت های مخمر و زخم های سرد استفاده می شود. این ماده که نام دیگر آن بورات هیدروژن است، اغلب به عنوان یک ضد عفونی کننده، حشره کش، بازدارنده شعله، جذب نوترون یا پیش ماده برای سایر ترکیبات شیمیایی استفاده می شود. فرمول شیمیایی آن H3BO3 است و به شکل بلورهایی رنگی و یا یک پودر سفید است که در آب حل می شود.

قیمت بوریک اسید

برای خرید اسید بوریک با تضمین کیفیت و قیمت مناسب از طریق مشاوره با کارشناسان فروش شرکت مبتکر اندیشان در تماس باشید. 

قرص اسید بوریک واژینال

مشخصات فنی بوریک اسید

وزن مولکولی  61.831 گرم بر مول
نقطه جوش 572 درجه فارنهایت
نقطه ذوب 340 درجه فارنهایت
شکل ظاهری به صورت جامدات کریستالی بی رنگ و بی بو و یا پودر سفید رنگ

روش تولید اسید بوریک

این ماده با واکنش بوراکس دکا (سدیم تتربورات دکا هیدرات) با اسیدهای معدنی مانند اسید هیدروکلریک آماده می شود که واکنش آن را در زیر می توانید ببینید:

Na2B4O7·10H2O + 2 HCl      →      4 B(OH)3 + 2 NaCl + 5 H2O

همچنین به عنوان محصول جانبی در واکنش هیدرولیز دی بوران با تری هالید بورن نیز تشکیل می شود:

B2H6 + 6 H2O     →    2 B(OH)3 + 6 H

منابع غذایی بور

بور یک ماده طبیعی در غذاهای مختلف است. مزایای آن برای سلامت انسان بسیار زیاد است و همچنین خواص آنتی اکسیدانی خاصی را از خود نشان می دهد. بور در سیب (با پوست و خام)، موز خام، بادام ها، بادام زمینی، آبجو، شراب، نان سفید غنی شده و برنج سفید وجود دارد. بوریک بخش مهمی از دنیای غذا را تشکیل می دهد و به منظور تقویت غذاهای فرآوری شده نیز به کار برده می شود.

از آنجایی که منابع غذایی طبیعی این ترکیب محدود هستند، بهتر است که مکمل های غذایی را طبق تجویز پزشک مصرف کرد.

کاربردهای اسید بوریک

از زمانی که یونانیان و رومی ها به منظور ضدعفونی کردن و تمیز کردن از آن استفاده کردند، این ترکیب مصرف عمومی پیدا نمود. اشکال خالصی از آن وجود دارد. همچنین بخشی از مکمل های طبیعی بور است که برای سلامت استخوان و بیماری های استخوانی ضروری است. هر چه بیشتر در مورد خواص سودمند اسید بوریک بیاموزیم، باز هم کم است. این ماده در طیف گسترده ای از محصولات مصرفی و صنعتی بکار می رود. که در ادامه به برخی از آنها می پردازیم:

 دارویی و آرایشی

یک ضد عفونی کننده خفیف و همچنین یک اسید ملایم است که مانع از رشد میکروارگانیسم ها در سطوح خارجی بدن می شود. معمولا در محلول های لنز تماسی، ضدعفونی کننده های چشم، پودر بچه، داروهای ضد پیری و… مورد استفاده قرار می گیرد.

از کاربردهای مهم این اسید استفاده برای درمان عفونت های موجود در واژن است.

اسید بوریک واژینال

مکمل های غذایی

بوریک و دیگر بورات ها به طور فزاینده در مکمل های غذایی به عنوان منبع بور استفاده می شوند. تصور می شود که بور دارای ارزش بالقوه درمانی در ارتقاء سلامت استخوان ها و مفصل است و همچنین دارای اثر محدود کننده ای بر علائم آرتروز دارد. مهم است که توجه داشته باشیم که اثرات بهداشتی آن و مکمل های بور بر اساس مطالعات بسیار جدید و یا بر اساس ادعای تولید کنندگان مکمل ها است.

جلوگیری از انتشار شعله

از انتشار گازهای قابل احتراق از مواد سولزوئیدی مانند پنبه، چوب و محصولات کاغذی جلوگیری می کند. همچنین باند شیمیایی آب را آزاد می کند تا احتراق بیشتر را کاهش دهد.

شیشه و فایبرگلاس

اسید بوریک و سایر بورات ها در صنعت شیشه سازی باعث می شوند تا مقاومت شیمیایی و مقاومت شیشه در برابر تنش افزایش یابد.

مقاومت لامپ های هالوژن، وسایل آشپزی، ظروف مایکروویو، ظروف آزمایشگاهی و بسیاری از موارد شیشه ای روزانه با افزودن آن افزایش می یابد.

اسید بوریک همچنین در تولید فیبرنوری فایبرگلاس، که در عایق فایبرگلاس و همچنین در فایبرگلاس نساجی (مواد شبیه پارچه ای است که معمولا در اسکی، تخته مدار و دیگر برنامه های مشابه استفاده می شود)، مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده به عنوان سوسک کش

از آن به عنوان سوسک کش استفاده می شود و در بسیاری از محصولات مصرفی و صنعتی دیگر بکار برده می شود.   

موارد مصرف دیگر

  • در کشاورزی تحت عنوان کود بوریک اسید کشاورزی نیز کاربرد دارد، بور عنصری بسیار ضروری و کم مصرف است و گیاه برای رشد بهتر به آن نیاز دارد. بهتر است این ماده به صورت محلول پاشی در اختیار گیاه قرار گیرد.
  • این اسید معمولا در متالورژی برای سخت شدن و درمان آلیاژهای فولادی بکار برده می شود و همچنین در پوشش های فلزی به کار برده می شود.  
  • همچنین در پوشش های سرامیکی و مینای دندان، در چسب ها، به عنوان روان کننده، در درمان بسیاری از بیماری های عفونی و قارچی از جمله واژینال و غیره استفاده می شود.
  • در طلا سازی و جوهرسازی برای محافظت از سطح فلزات در برابر دمای بالا به کار برده می شود.

عوارض اسید بوریک

از عوارض جانبی آن می توان به حساسیت موضعی در پوست در برخی موارد اشاره کرد. بنابراین مصرف مکرر آن بر اساس نظر پزشک باید صورت گیرد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اسید بوریک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی محصولات

درباره ما

شرکت مبتکر اندیشان صنعت پیشرو در سال 1401 با هدف تولید نهاده های کشاورزی با بکارگیری نیروهای متخصص در این بخش شروع به فعالیت نموده است

مجوز ها