1-اولئیک اسید


اولئیک اسید یک اسید چرب است که بطور گسترده در طبیعت موجود است و نخستین بار در سال 1823 در چربی خوک کشف شد. شکل ظاهری این ترکیب، مایع روغنی زرد کمرنگ یا مایل به قهوه‌ای است. این اسید چرب با یک پیوند غیراشباع در بسیاری از جانوران و روغن‌های گیاهی یافت می‌شود و از هیدرولیز روغن زیتون به دست آمده است. یکی از منابع اسید اولئیک در مواد غذایی، روغن زیتون می باشد که موجب می گردد کلسترول بد کاهش خون و کلسترول خوب آن افزایش پیدا کند.

 

گلیسیرین[1]:

 

گلیسیرین چیست ؟ اگر شما تا به حال برچسپ روی محصولات بهداشتی و مراقبتی مربوط به پوست و مو را مطالعه کرده باشید باید حتما با واژه گلیسیرین به عنوان جزئی از مواد تشکیل دهنده ی آنها مواجه شده باشید. گلیسیرین یک ترکیب طبیعی است که در یک طیف بسیار گسترده ای از مواد شیمیایی کاربرد دارد. از مواد آرایشی و کرم های پوست گرفته تا غذا و دارو. در واقع بیش از 1500 کاربرد برای این ترکیب تا کنون برشمرده شده است. با وجود این حجم وسیع از محصولات مراقبتی و دارویی که به گلیسیرین وابسته هستند, شما حتما از این که این ترکیب دقیقا چه کاری در بدن ما انجام می دهند و چرا انقدر این ترکیب در مواد مرتبط با سلامتی مهم است, متعجب خواهید شد.

 

آیا تاکنون به ویژگی نرم کنندگی و کف کنندگی محصولات آرایشی نظیر لوسیون ها، کرم های نرم کننده، پاک کننده ها و شامپوها دقت کرده اید؟ این احساس خوب به وجود آمده پس از استفاده از این محصولات غالبا به دلیل وجود یک ماده شیمیایی به نام دی اتانول آمین است.